Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Kompanija Unipromet i ove godine podelili vaučere za bebe - donaciju dobilo i čačansko porodilište i predškolske ustanove

post-title
Foto: GZS


Društveno odgovorne kompanije sve više izdvajaju sredstava za novorođenu decu svojih radnika. Među njima je i čačanska porodična kompanija „Unipromet” koja je ove godine vaučerima obradovala roditelje 27 beba.

Porodice zaposlenih u čačanskoj kompaniji „Unipromet” ove godine veće su za 21 devojčicu i 6 dečaka. Vaučeri u iznosu od 50.000 do 200.000 dinara radnicima su dodeljeni za prvo, drugo, treće ili četvrto dete.

Majke ističu da je to zaista lep gest i da podrška ove firme znači dosta, kako deci tako i roditeljima.

U ovu čačansku kompaniju na posao dolazi 540 radnika. I ranije su učestvovali u brojnim humanitarnim akcijama, a osnivanjem Fondacije „Uni bebe” već dve godine porodicama zaposlenih daruju vredne novčane vaučere.

„Ovo je nešto što zaista onako puni srce i puni dušu i ovo je smisao zbog koga svi radimo. Definitivno bebe, odnosno deca su centar sveta i nešto što sve nas pokreće”, ističe Nikola Bojović iz „Uniprometa”.

Uz podršku roditeljima novorođenih beba, ova kompanija izdvojila je 200.000 dinara za porodilište čačanske bolnice i 600.000 za predškolske ustanove iz Čačka i Kraljeva.

„Gde god rastu naši dečaci i devojčice to će biti predmet našeg zanimanja i uvek ćemo nastojati da pomognemo sa pravim, da kažem, merama koje će doprineti nekog konkretnom rešenju problema, nekoj pomoći koja jednostavno pospeši rad tih ustanova”, kaže Zoran Bojović iz „Uniprometa”



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar