Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Vučić na predizbornom skupu u Areni: Sa gradonačelnikom Čačka rešili smo problem Dejana i majke za 10 dana, hoćemo da brinemo o svakom čoveku

post-title
Foto: Screenshot


Beograd - Predizborni skup liste "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" održan je u Štark Areni u Beogradu, a na hiljade pristalica gromoglasnim aplauzom pozdravilo je nosioca liste, predsednika Srbije Aleksandra Vučića koji se obratio okupljenima.

- Imamo čime da se pohvalimo, ali ja sam taj koji uvek misli da je mogli još bolje. Često su najglasniji oni koji imaju najmanje problema, a najtiši su oni koji imaju mnogo muka, a nismo im uvek pružili podršku. Pre nekoliko dana posetio sam Dejana i njegovu majku Slobodanku Pajović iz Čačka. Žive u kući od 12 kvadrata, majka je osam godina nepokretna. Nisu imali toalet, u tih deset kvadrata su bili i kuhinja i drugi krevet. Moramo na tome da radimo u budućnosti, da sebe promenimo, da pričamo sa običnim čovekom, da čujemo svakoga, rekao je Vučić.

On se osvrnuo na brojne komentare koji su se mogli čuti vezano za Tomislava Nikolića rekavši da on iz stranke nikada nije ni odlazio.

- Zahvaljujući onome što je on počeo smo ovde gde smo. Mi sada imamo veći broj ljudi koji se vraća u zemlju, to su istorijske stvari. I uvek se postavlja pitanje čime smo zaslužili poverenje naroda. Mi, za razliku od nekih drugih, ne vodimo politiku mržnje. Niste čuli večeras nijednu tešku reč o našim protivnicima. Pristojna Srbija hoće da gleda u budućnost", dodao je Vučić.

Naglasio je da su prioriteti čuvanje nacionalnih interesa, integriteta i identiteta i neprekidan rad na tome da svaki čovek u Srbiji živi bolje. I da je uskladjivanje sa narodom Srbije njegova glavna smernica. Osvrnuo se i na političke konkurente na predstojećim izborima.

- Drago mi je što sam neka vrsta gromobrana za sve njihove napade. Dok god je tako, Srbija će ići napred. Ja ću pričati samo o jednom delu rezultata, i o onome što ćemo uraditi. Srbija je jedna od retkih zemalja u Evropi koja vodi samostalnu i nezavisnu politiku. Vi građani donosite odluke šta će Srbija da radi", rekao je on.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar