Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



„Humana srca” za OŠ „Milan Blagojević” Lučani

post-title
Foito: TV Lav plus


Predstavnici fondacije ,,Humana srca”   donirali su sportsku opremu i  rekvizite za opremanje sportske sale i terena za sport u OŠ ,,Milan Blagojević” u Lučanima. Unapređenje rada  obrazovnih ustanova je jedan od ciljeva fondacije, a donacija školi u Dragačevu omogućiće da se nastavi  tradicija postizanja zapaženih rezultata iz predmeta fizičkog i zdravstvenog vaspitanja.

 

Fudbalske lopte, golovi i sve ono što je potrebno za sportski teren investirano  je i kako bi deca imala sve uslove za razvoj zdravih stilova života. Vrednost donacije je oko 600.  000 dinara, deo opreme je  postavljen u školi ,a u narednim danima stiće će i ostali rekviziti.

,, Mi ćemo ih iskoristiti za sportske terene van fiskulturne sale. Stigle su košarkaške, fudbalske , odbojkaške  lopte. Nadam se i daljoj saradnji sa  fondacijom ,, Humana srca”,  rekao je direktor OŠ  ,, Milan Blagojević”, Miloš Jakovljević.

Slogan fondacije upučuje i da nijedno delo nije malo, ukoliko je njegov krajni ishod dečiji osmeh. ,, Humana srca ” nagrađuju i stipendiraju mlade koji svojim zalaganjem, radom doprinose unapređenju društvene zajednice.

,, Ono što je bilo neophodno mi smo donirali kako bi obezbedili  deci da imaju uslove da kvalitetno treniraju “, rekla je u ime fondacije,, Humana srca”, Danijela Vasilijević.

 

Fondacija,, Humana srca” realizuje i projekat ,, Osnažena žena jača porodica “.  Pruža podršku udruženjima sa jasnim ciljem unapređenja  kvaliteta života, sa akcentom  na ranjive kategorije  decu i mlade u ruralnim,  slabije razvijenim sredinama.

Infopress



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar