Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Čačak 94 ređa pobede: Još jedan korak do plasmana na završni turnir Kupa Koraća

post-title
Foto: Mediaportal


Nakon uspešnog kraja polusezone KLS i pobede nad Dynamic-om, ekipa Čačka 94 juče je gostovala u Leskovcu, ekipi Zdravlja u okviru četvrtfinala drugog stepena kupa Srbije. Tim iz Čačka je ušao veoma ozbiljno u meč kako ofanzivno tako i defanzivno i bio bolji u svakom segmentu u prvom periodu pa je i rezultat bio veoma ubeljiv i čak plus 15 na kraju 1. četvrtine u korist Čačana.

Drugi period je doneo malo buđenje domaćina, ali je ekipa Đorđa Mićića održala razliku j na veliku pauzu se otišlo sa 14 poena prednosti.

Drugo poluvreme je donelo nešto bolju igru domaćina koji su se malo probudili i nošeni podrškom sa triubina uspeli u jednom trenutku čevrtog perioda da spuste na 4 razlike. Ipak, igrači Čačka 94 su sigurnom igrom utakmicu priveli kraju u svoju korist i plasman u polufinale kupa drugog stepena. Protivnik u narednoj fazi će biti ekipa Dinamika i to u sredu 10. januara.

Bitno je istaći da pobeda u polufinalu znači obezbeđen odlazak na završnicu kupa Radivoja Koraća, gde bi se igrači Quantoxa našli u probaranom društvu 8 ekipa iz Srbije i ujedno ostvarili najveći uspeh u istoriji kluba.

Zdravlje: Jović, Gavrilović 15, Jović 3, Harvey 12, Andrejević 7, Tasić, Dugalić 9, Blakney 8, Callahan 17, Đorđević Marinković 11

Čačak94 Quantox: Dodić 7, Stajčić 6, Pulliam 2, Grojić, Pešaković 4, Lakić 13, Majstorović 3, Gašić 13, Danilović 19p 7sk, Vujičić 2, Dumić 18p 5as



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar