Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Gradonačelnik  Čačka organizovao  novogodišnji  koktel  za  novinare  

post-title
Foto: Infopress


Gradonačelnik Čačka Milun Todorović organizovao je tradicionalni koktel za čačanske elektronske i štampane medije. Todorović se novinarima zahvalio na dosadašnjoj saradnji uz očekivanja da ona bude još bolja u 2024. Ocenjujući 2023. kao uspešnu godinu rekao je da će početak naredne obeležiti završetak započetih projekata u godini na izmaku i realizacija novih koje građani već dugo očekuju. 

I ove godine gradonačelnik Čačka priredio je novogodišnji koktel za sve novinare koji su, kako je rekao, vredno radili trudeći se da pravovremeno informišu javnost. Bio je dobar domaćin ne preferirajući ni jedan medij jer su za javno mnjenje novinari veoma važni. ,, Ono što se nije zabeležilo nije se ni dogodilo. Velika zahvalnost svim medijima na saradnji uz željom da u narednoj godini bude još bolja, da bude sadržajnija. Mi ćemo se truditi naravno da i više sredstava opredelimo prema medijima, medijskim sadržajima i kroz konkurse i kroz druge vidove pomoći. Nadam se da, kao i do sada, u nama imate iskrene i otvorene sradnike, da uvek na vaša pitanja odgovaramo kao i do sada i budemo tu za vaše sugestije koje su veoma važne da bi se vodila lokalna samouprava”, rekao je Milun Todorović, gradonačelnik Čačka .

A novinari su izveštavali sa različitih događaja. Bilo je mnogo aktivnosti i na gradskom i na seoskom području. Gradonačelnik kao najnoviju investiciju najavljuje nastavak izgradnje druge faze sistema za vodosnabdevanje u Bresnici za šta će deo sredstava obezbediti Ministarstvo poljoprivrede u vrednosti od 84 miliona dinara. Ovi radovi će započeti na proleće, dok je Bulevar Vojvode putnika važna investicija na gradskom području. ,, Naravno da je Bulevar Vojvode Putnika, druga faza, jedna od veoma važnih žila kucavica za saobraćaj grada. Završen je do ulice Dr Dragiše Mišovića. Zavrićemo pun profil do Bulevara oslobođenja. Očekujem u narednoj godini početak izgradnje zatvorenog olimpijskog bazena, završetak i puštanje u rad Zdravstvene stanice u Ljubiću”, kazao je između ostalog Todorović.  

Gradonačelnik očekuje da do leta naredne godine bude završen Generalni urbanistički plan za period do 2035 godine . Jedan deo ovog dokumenta odnosiće se na regulisanje javnog prevoza . Za izradu studije u ovoj oblasti budžetom za 2024. opredeljeno je 11 miliona dinara. Čestitajući novinarima , gledaocima, slušaocima i čitaocima čačanskih medija novogodišnje i božićne praznike gradonačelnik je rekao da se nada da će i naredna 2024. biti isto tako uspešna kao i 2023. na koju je ponosan i on i čitavo gradsko rukovodstvo. 

Infopress



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar