Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



U hali SC Mladost u Atenici održane Novogodišnje igre bez granica

post-title
Foto: SC Mladost


U plavoj hali u Atenici održane su tradicionalne Igre bez granica u organizaciji Sportskog centra Mladost u saradnji sa brojnim sportskim udruženjima i uz podršku grada Čačka. U pet igara učestvovalo je deset ekipa sa po deset takmičara. Priređen je i lep muzički program.  

Igre bez granica uoči novogodišnjih praznika postale su tradicionalne i samo što se jedbi susreti završe najmlađi očekuju nove. Svoje veštine pokazali su mališani predškolskog uzrasta i mlađeg školskog uzrast. Pred početak igara i predstavnik organizatora najavio je dobru zabavu za najmlađe. ,, Biće to večeras jedan festival dečje radosti, takmičenja , sportskog duha, pozitivnog načina razmišljanja. Grupe su ujednačene kako bi i takmičenje imalo svoj smisao, mada nama takmičarski rezultati nisu u prvom planu, ali će se deca svim srcem boriti da pobede i na taj način stvarati neki takmičarski duh”, rekao je Dragan Savković iz Sportskog centra Mladost.

Za male takmičare su navijali i bodrili ih njihovi roditelji i drugari. U pauzi publiku su zabavlajli folkloraši iz društva Bambi , baletska grupa Adađo i muzika di džeja.,, Ovo je postalo tradicionalno i trudićemo se da i idućih godina Sportski centar i grad Čačak okupljaju decu i da imaju ovakve lepe manifestacije”, kazao je Savković.     

Za sve učesnike Sportski centar je pripremio novogodišnje pakatiće , a ni jedna novogodišnja žurka ne može da prođe bez Deda Mraza pa on nije izostao ni na Igrama bez granica. 



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar