Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Predstavnici gradske vlasti Čačka obavili seču badnjaka na Kablaru

post-title
Foto: Press služba


Predstavnici Grada Čačka, na čelu sa gradonačelnikom Milunom Todorovićem, starešinama Hrama Svetog Vaznesenja Gospodnjeg u Čačku i Hrama Svete Marine u Atenici, kao i uz prisustvo velikog broja meštana Kablara i podkablarskih sela, obavili su jutros seču badnjak na Kablaru.

Gradonačelnik Todorović je na današnji praznik poželeo svim sugrađanima zdravlja i sreće u godini koja je počela.

- Na Badnje jutro, zajedno sa velikom brojem meštana, a naročito mladih ljudi, sveštenstvom i mojim saradnicima došli smo na Kablar, da, kako meštani kažu, posle 100 godina, odavde odnesemo badnjake za Hram Svetog Vaznesenja Gospodnjeg i Hram Svete Marine. Srećan što je sa nama jutros ovde veliki broj veselih i nasmejanih meštana, a sa prelepog Kablara želim svima nam želim ovu godinu uspešniju od prethodne i svaku narednu što bolju. Želim da se međusobno više poštujemo i uvažavamo, da više verujemo u sebe i zajedničkim snagama ostvarujemo svoje ciljeve – rekao je prvi čovek Čačka, poželevši svima srećne najradosnije hrišćanske praznike.

Predstavnici gradskog rukovodstva su, uz molitvu i želje blagostanja sveštenstva, odsekli badnjak, koji je tradicionalno postavljen ispred Hrama Svetog Vaznesenja Gospodnjeg, a na oganj će biti položen večeras u 17 časova.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar