Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Kompanija BIG u Čačku gradi prvi lajfstajl ritejl park u Srbiji, investicija vredna 22 miliona evra

post-title
Foto: Promo


Kompanija BIG CEE kontinuirano radi na proširenju svog poslovanja, ovog puta izgradnjom lifestyle ritejl parka u Čačku. Zemljište je već obezbeđeno, a proces dobijanja građevinske dozvole je u završnoj fazi. Ovaj projekat, prvi te vrste u Srbiji, obuhvatiće 16.000 kvadratnih metara u prvoj fazi. Vrednost investicije je 22 miliona evra.

BIG Čačak će predstavljati inovativni format koji kombinuje tradicionalni ritejl park sa lifestyle zonom. Osim izvrsne ponude karakteristične za sve BIG šoping centre, BIG Čačak će posetiocima ponuditi veliki izbor high street brendova u vidu ekskluzivne modne i sportske garderobe, obuće, nakita, kozmetike i još mnogo toga.

Uz to, ovaj centar će svojim posetiocima obezbediti bogatu restorana, kafića i brojne aktivnosti, što će im omogućiti izuzetno iskustvo koje objedinjuje kupovinu, gastronomiju i zabavu na jednom mestu.

  • Naša strateška opredeljenost da nastavimo sa investicijama u Srbiji rezultirala je time da smo obezbedili uslove za izgradnju prvog lifestyle ritejl parka u Čačku. Ovo je još jedan dokaz naše posvećenosti izvrsnosti poslovanja i tendencije kompanije da ostane lider u industriji. Izgradnja centra, koji će otvoriti novih 300 radnih mesta, pokazuje da je Čačak spreman za savremen projekat, koji će gradu i posetiocima pružiti mnogo sadržaja, olakšati svakodnevne potrebe i oplemeniti kulturno-zabavnu ponudu Čačka – izjavio je Lev Vajs, generalni direktor BIG CEE.

Prepoznatljiva po svojoj ponudi i bogatim marketinškim aktivnostima, kompanija BIG CEE je osvojila tržište Srbije raznovrsnim sadržajima u svojim centrima. Zabavne i edukativne aktivnosti, izložbe, radionice i koncerti, besplatni za posetioce, privukli su i zadržali pažnju posetilaca, čime je kompanija osvojila njihova srca i iznova jača svoju poziciju.

Sa ukupno 15 šoping centara u Srbiji i Crnoj Gori, kompanija BIG CEE se ističe kao lider. Posle više od decenije poslovanja u regionu, kompanija nastavlja da širi svoju mrežu i kontinuirano unapređuje poslovanje.

Šoping centar BIG Čačak nalaziće su u industrijskoj zoni.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar