Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



SPS osudio pretnje i uvrede zaposlenim radnicima – ovi bi opet da pale Skupštinu, videli smo koliko nam je to sreće donelo?

post-title
Foto: Screenshot


Osećamo potrebu da vam se javno obratimo, obzirom da se nekoliko dana posle lokalnih izbora u Čačku dešavaju neke čudne stvari od strane predstavnika opozicionih lista,koje vršljaju po hodnicima lokalne samouprave gde nedoličnim ponašanjem prete i jure zaposlene po kancelarijama pokušavajući da prekroje izbornu volju svih građana Čačka. Najtužnije je što su se mnogi od njih zalagali programski za porodične vrednosti i zaštitu slabijeg pola, a upravo prema ženama u lokalnoj samopuravi ispoljavaju određenu vrstu agresije, kaže se u saopštenju koje ej potpisao Nemanja Trnavac, predsednik GRO SPS Čačka.

Jednom su uspeli, svedoci smo ko je predvodio i koliko su građani ispaštali

,,Pre 24 godine imali smo nemile scene paljenja Narodne skupštine, pozadina svega bila je da se unište glasački listići koji su se tamo nalazili , jer tada opozicioni lider nije imao dovoljnu podršku da prođe u prvom krugu predsedničkih izbora pa se pribeglo metodi uništavanja dokaza i ogromnog pritiska koji je vršen na našu zemlju da bi se jedan državni sistem uništio, a vreme je pokazalo koliko su građani ispaštali i šta je Čačak pretrpeo zbog toga što su ga predvodili ljudi koji su se deklarisali kao Čačani.

Moramo istaći da je naša predizborna lista broj 1 dobila 23 142 glasa u koaliciji 9 stranaka, opozicione liste 21 433 glasa koje predstavljaju 12 stranaka, grupe građana i pokreti, ne računamo manjinsku Rusku stranku i to govori da je u Čačku bila referendumska atmosfera između nastavka državotvorne politike i investicija u našem gradu i suprotnosti svemu tome.

Na 104 biračka mesta koliko ih ima u našem gradu, članovi biračkih odbora i kontrolori predlagani su u skladu sa Zakonom o izborima i tu su opozicione liste imale većinu od svih prisutnih na biračkim mestima na teritoriji celog Čačka. Po završetku glasanja, pristupilo se brojanju glasačkih listića i svaki glasački listić je prošao kroz ruke svakog člana na biračkom mestu stranaka koje su ih predlagale, i ti isti glasački listići su stavljeni u džakove i zapečaćeni, a svaki zapisnik je potpisan od strane svih prisutnih kontrolora, što znači da je najvažnija kontrola izvšena upravo posle zatvaranja birališta, jer da nije tako opozicija ili vlast ne bi potpisali zapisnik na glasačkom mestu. Čudno je to da članovi Izborne komisije i njihovi zamenici u roku od 48 sati nakon glasanja nisu koristili zakonsko pravo, da ukoliko imaju neku sumnju izvrše uvid u izborni materijal nego su sačekali da prođe nekoliko dana i da atakuju na službenike lokalne samouprave i da se u tim aktivnostima udružuju, a da u javnost plasiraju neistine, sve u svrhu politikanstva, uznemiravanja javnosti i pokušaja da animiraju određeni broj sugrađana koje bi da izvedu na ulice.

Pobednici ovih izbora u Čačku,a to je lista broj 1 će isključivo, kao i do sada, sačekati konačne rezultate izbora koji će biti potvrđeni od strane institucija, koje tu potvrdu jedino mogu i saopštiti i nećemo dozvoliti da se demokratska volja naših sugrađana osporava po kuloarima i na društvenim mrežama.

Zahvaljujemo se svima koji su 2. juna 2024. godine na demokratskim izborima u Čačku, ukazali poverenje zajedničkoj izbornoj listi ,,Aleksandar Vučić- Čačak sutra“. Naša partija u novom skupštinskom sazivu imaće 4 odbornika i svoju odborničku grupu“ navodi se u saopštenju koje je potpisao predsednik GrO SPS Čačak Nemanja Trnavac

GZS



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar