Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Otvorena kupališna sezona na otvorenim bazenima „23. april“ u Gornjem Milanovcu

post-title
Foto: Press služba


Kupališna sezona na otvorenim bazenima „23. april“ u Gornjem Milanovcu, danas je zvanično otvorena. Ulaz je danas besplatan za sve naše sugrađane. 

– Izabrali smo pogodno vreme, jer već od sutra kreće tropski talas, tako da će građani moći da uživaju na bazenima i da se rashlade. Po prvi put, Ustanova „Sportsko-rekreativni centar Gornji Milanovac“ ima kupališnu sezonu na tri bazena. Naime, u isto vreme će raditi otvoreni i zatvoreni bazen u gradu, kao i bazeni na Rudniku – izjavio je Predrag Marković, direktor Ustanove „Sportsko-rekreativni centar Gornji Milanovac”.

Radno vreme otvorenog gradskog bazena je od 9 časova ujutru, do 19 časova uveče, dok je radno vreme bazena na Rudniku od 10 časova ujutru, do 19 časova uveče. 

– Ulaz za decu do sedam godina će biti besplatan, za decu od sedam do devetanest godina je 200 dinara, a za odrasle 250 dinara. Kada je reč o sezonskim kartama za otvorene bazene, za učenike osnovnih i srednjih škola cena je 3000 dinara, a za odrasle 5000 dinara. Građani koji su kupili godišnju kartu za zatvoreni bazen, tu kartu će moći da koriste u letnjem periodu za otvorene bazene u gradu i na Rudniku. Raspolažemo sa sto dvadeset ležaljki, kako na bazenima u gradu, tako i na Rudniku, a cena ležaljke sa suncobranom je 200 dinara. Građani ne treba da brinu o bezbednosti, jer trenutno na sva tri bazena imamo ukupno petnaest spasilaca – dodao je Marković.

U saradnji sa opštinom Gornji Milanovac, Ustanova „Sportsko-rekreativni centar Gornji Milanovac“ će ove godine, sezonskim kartama za otvorene bazene u gradu i na Rudniku, nagraditi nosice Vukovih diploma, đake generacije i dobitnike diploma sa republičkih takmičenja.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar