Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Asfaltiranje nekategorisanog puta u MZ Polom

post-title
Foto: Press služba


Radovi na putnoj infrastrukturi na seoskom području, opštine Gornji Milanovac i dalje traju. Dejan Kovačević, predsednik opštine Gornji Milanovac je zajedno sa svojim saradnicima obišao radove na asfaltiranju nekategorisanog puta ka groblju, sa platoom ispred kapele, u Mesnoj zajednici Polom.

– Želim da se zahvalim svim zaposlenima, koji su učestvovali u radovima na izgradnji ovog nekategorisanog puta, čak i na visokim temperaturama. Takođe, zahvaljujem se i meštanima koji su učestvovali i izdvojili svoja sredstva. Vrednost radova je oko 7.000.000 dinara, a meštani su izdvojili 25% sredstava, od ukupne vrednosti. Izbori su prošli, ali mi nastavljamo da radimo istim intenzitetom i da poboljšavamo putnu infrastrukturu u seoskim područjima. Sve ono što smo obećali građanima pre izbora, nastojaćemo da uradimo u narednom periodu, kao što smo i do sada uradili sve što smo obećali – izjavio je Dejan Kovačević, predsednik opštine Gornji Milanovac.

Predsednik Mesne zajednice Polom, Pero Petrović istakao je da je asfaltiranje ove deonice puta od velikog značaja za sve meštane.

– Ovo je treći kilometar puta koji asfaltiramo, otkada sam ja predsednik MZ Polom. Zahvaljujem se predsedniku opštine, gospodinu Dejanu Kovačeviću koji nam je izašao u susret i direktoru „JP za izgradnju“ opštine Gornji Milanovac, Branku Miličiću koji nam je mnogo pomogao oko zemljanih radova. Ovo je velika stvar za nas, jer smo želeli da se na taj način odužimo našim precima – rekao je Petrović. 

Izvođač radova je Svin d.o.o. Gornji Milanovac.

 



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar