Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Završeno asfaltiranje sedam putnih pravaca u Trnavi

post-title
Foto: Press služba


Gradonačelnik Čačka Milun Todorović, zajedno sa saradnicima, u petak 12. jula posetio je Trnavu, gde je završeno asfaltiranje sedam putnih pravaca, u ukupnoj dužini od oko dva i po kilometra. Izvođač radova je preduzeće „Srbija-autoput“, a sredstva u iznosu od 53 miliona dinara za ovu investiciju, je na zahtev Grada Čačka, a zbog inicijative meštana Trnave, obezbedila Vlada RS preko Ministarstva za građevinarstvo, saobraćaj i infrastrukturu.

 

Todorović je ovom prilikom objasnio da se na ove radove čekalo iz opravdanih razloga, ali će sada, sa njihovim završetkom cela MZ „Trnava“ imati asfaltirane puteve.

 

-Ovo je trebalo da počnemo za vreme korone, međutim tada smo i mi i država morali da usmeravamo sredstva na prioritete, što je, u to vreme, bio zdravstveni segment. Pripremu za asfaltiranje, takoreći gradnju novih saobraćajnica, jer one nikada nisu imale asfalt, započeli smo pre godinu dana. Uspeli smo da rešimo imovinsko-pravne odnose, koji su bili veoma komplikovani i danas, simbolično na veliki praznik Petrovdan, završavamo sedam saobraćajnica, koje će obezbediti kvalitetne puteve za čak 120 domaćinstava - rekao je Todorović.

 

Kako je naglasio gradonačelnik Čačka predstoji asfaltiranje puteva ka Stojićima i Bojovićima, nakon čega će u Trnavi sve saobraćajnice biti asfaltirane.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar