Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Ognjen, Luka, Ivan i Nikola nikada neće biti zaboravljeni: Drugi memorijalni turnir u čast prerano nastradalih mladića održava se u njihovom Čačku (FOTO)

post-title
Foto: RINA


Čačak - Drugi memorijalni turnir posvećen tragično nastradalim mladim Čačanima Ognjenu, Ivanu, Luki i Nikoli održava se na terenima SC „Mladost”. Turnir je počeo 13. jula uz veliku posećenost i učešće 16 ekipa sa preko 200 igrača, a danas se igraju polufinalne i finalne utakmice.

- Danas se očekuju veliki polufinali i finali, gde će najuspešniji biti nagrađeni sa prelaznim peharom i naravno peharima za prva četiri osvojena mesta uz tradicionalnu nagradu najboljem golmanu, igraču kao i četiri fer plej trofeja po oceni publike i stručnog žirija. Koristimo priliku da pozovemo cenjene sugrađane da danas 17.jula dođu na terene Sportskog centra ’Mladost’ i da uživaju u vragolijama i sigurno čarobnoj igri naših fudbalera i učesnika ovog turnira”, rekao je za RINU Boro Vasiljević, roditelj nastradalog mladića Ognjena.

Publika uživa u izvandrednom sportskom nadmetanju i virtuoznosti mladih fudbalera koji izdašno demonstriraju fudbalske vrline i čarolije na zadovoljstvo svih učesnika i naravno publike koja u prelepom ambijentu Sportskog centra pored Zapadne Morave uz prijatnu atmosferu prati ovaj tradicionalni turnir koji će sigurni smo biti još više bogatiji i posećeniji narednih godina i decenija.

- Ovo je samo još jedan mali znak kojim možemo da pokažemo da divne četiri duše, koje su prerano napustile ovaj svet nikad neće biti zaboravljeni. Oni su uvek sa nama, kroz sećanje i lepu energiju koju su uvek oko sebe i sami širili, kaže jedan od posetilaca.

Ognjen, Ivan, Luka i Nikola nastradala su 26. juna 2022. godine u saobraćajnoj nesreći u selu Jančići kod Čačka.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar