Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Bavaria Team predstavlja novi Hyundai Tucson na Etno festu u Čačku

post-title
Foto: Promo


Bavaria Team sa zadovoljstvom najavljuje svoje učešće na međunarodnom festivalu folklora „Etno fest“ u Čačku, koji se održava od 20. do 24. jula. Naš tim će biti prisutan 23. jula, sa posebnim fokusom na predstavljanje novog Hyundai Tucsona. Etno fest Čačak okuplja umetnike iz Rumunije, Italije, Kolumbije, Brazila i Perua, a ove godine po prvi put nastupaju i sva kulturno-umetnička društva grada Čačka. Zvuci različitih kultura i jezika ispuniće ulice, a posetioci će moći da uživaju u šarenilu kostima i lepoti narodnih nošnji.


Na Etno festu Čačak, Bavaria Team će predstaviti novi Hyundai Tucson. Četvrta generacija Tucsona donosi redizajn sa unapređenim spoljašnjim i unutrašnjim dizajnom, uključujući nova dnevna svetla i alu felne. Opremljen je najnovijom tehnologijom poput panoramskog zakrivljenog displeja sa digitalnom instrument tablom i infotainment ekranom od 12,3 inča, kao i Over-the-Air ažuriranjima. Udobnost je na vrhunskom nivou sa trozonskom klimatizacijom, grejanjem i ventilacijom sedišta. Tucson pruža dodatnu sigurnost sa sedam vazdušnih jastuka i sistemom kontrole stabilnosti pri bočnom vetru. Novi Tucson nudi širok izbor elektrifikovanih pogonskih sklopova, uključujući hibridne i plug-in hibridne varijante.


Bavaria Team se uspešno bavi poslovima tehničkog pregleda, osiguranja i registracije vozila.
Sa dugom tradicijom i kvalitetnim radom, želimo da zadržimo stare i pridobijemo nove klijente. Naši servisi obuhvataju sve na jednom mestu, uključujući tehnički pregled, registraciju vozila, osiguranje i uplatu taksi. Aktivno pratimo tehnološke inovacije i stvaramo nove vizije na zadovoljstvo naših klijenata.
“Etno fest Čačak je jedinstvena prilika da spojimo ljubitelje kulture i tehnologije.
Uzbuđeni smo što ćemo posetiocima predstaviti novi Hyundai Tucson, model koji kombinuje naprednu tehnologiju i sofisticiran dizajn. Verujemo da će posetioci festivala biti impresionirani našim vozilima,”, izjavila je Milica Mijailović, vlasnica kompanije.

Pozivamo sve ljubitelje folklora i automobila da nam se pridruže na Etno festu Čačak 23. jula i otkriju spoj vrhunskog automobila i bogate kulturne baštine

Posetite naš prodajno-servisni Hyundai centar u Čačku na adresi Ibarski put 30 i zakažite svoju test vožnju.

Radno vreme je od 08h do 16h, a subotom od 08h do 14h.

Kontaktirajte nas na +381 32 5485 140 ili +381 66 8002262.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar