Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Gorela je 20 dana, a sledeće sedmice konačno ponovo počinje sa radom: Deponija Duboko za sada prima otpad samo iz Užica, kad počnu da doteravaju i ostali biće po principu - koliko para, toliko muzike

post-title
Foto: RINA


Užice - Nakon požara koji je u maju izbio na deponiji Duboko u Užicu u velikom problemu su s enašle loklane samouprave koje tu dovoze otpad. Ipak, dobre vesti konačno stižu, jer prema prvim nezvaničnim informacijama, deponija Duboko bi sa radom u punom obimu trebalo da počne sedećeg četvrtka.

- Za sada deponija Duboko prima otpad samo u Užicu, kada donesemo odluku o primanju otpada iz ostalih lokalnih samouprava odradićemo i jasnu dinamiku po kojoj će se to vršiti. Kako bi izbegli sve neželjene efekte, kojih je i te kako bilo u prethodnom periodu, rekao je za RINU Momir Milovanvić direktor deponije. 

On dodaje da će se takođe pratiti dinamika kojom korisnici plaćaju usluge deponiji Duboko i da će tom istom dinamikom uzvraćati i svoje usluge. 

Požar na deponiji Duboko lokalizovan je nakon dugih dvadeset dana, a u gašenje su bile uključene sve raspoložive jedinice.

Problem ove deponije prema najavama gradonačelnice Užica i resornog ministarstva biće sistemski rešen i biće prošireno telo deponije.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar