Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Vučić obišao radone na izgradnji Tiršove 2: Ovo je važno za svu decu Srbije i regiona

post-title
Foto: Screenshot


Važno je da znate da smo došli večeras da vidite da se radi u tri smene, obećavanoj u prethodnih 30 godina najmanje — 118 miliona evra su građevinski radovi, velelepno će da izgleda, i završićemo pre marta, aprila 2027. godine, pre EXPO-a - kazao je Vučić i dodao:

Ja sam ponosan na naše rezultate, na ono što ostavljamo našim starima i novim generacijama. To je razlika koju pravimo. Tiršovu 2 ćemo pokušati da završimo do kraja marta 2027. godine, pre EXPO-a. I radiće se u svim smenama sve dok je lepo vreme, i moraju da idu brže i više ispred vremena, da bismo se pokrili kada bude otežan rad zbog lošeg vremena. Posle toga će biti zaštita dece na mnogo boljem nivou. Velika stvar za Beograd, ogromna za Srbiju - zaključuje Vučić.

- Za nas je najvažnije da sačuvamo zdravlje naših ljudi i dece, i zato ulažemo ogroman novac, zato smo uradili Klinički centar, gradimo najmoderniju dečju kliniku i to će biti važno za decu iz cele Srbije i regiona. I čini mi se da ne postoji ništa važnije - istakao je on.

Podsećamo, zbog velikog značaja Dečje bolnice Tiršova II, na molbu Vučića i insistiranje Vlade Srbije, radovi se odvijaju u tri smene.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar