Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Imali smo više pokušaja, ali sada smo se dogovorili za pet minuta: Nenad Lalatović novi trener FK „Mladost” Lučani

post-title
Foto: FK Lučani


Lučani - Nenad Lalatović od danas je trener FK „Mladost” Lučani. „Napokon je došlo do saradnje, imali smo više pokušaja ali eto sada smo se dogovorili za pet minuta. Veliko mi je zadovoljstvo i čast što sam postao trener Mladosti, jednog od najorganizovanijih klubova u našoj ligi, gde se zna ko šta radi, i u kojoj uvek ima dobar igrački kadar”, rekao je Nenad Lalatović.

- Poznavajući igrački kadar, puno njih sam trenirao, nisam puno razmišljao. Kako je počelo prvenstvo kuburili su sa svojom formom, a ima utakmica sa Crvenom Zvezdom koji su odigrali fenomenalno i neke koje su odigrali malo lošije. Došao sam da poboljšam i igru i rezultate”, kazao je Lalatović.

On je došao na mesto dosadašnjeg trenera Dejana Joksimovića.

- Zahvalio bih se i mom kolegi Joksi, kojeg jako cenim i poštujem, koji nije imao malo te sportske sreće, mislim da je Mladost protiv Zvezde pokazala da ima jedan sjajan tim. Želim mu puno sreće”, kazao je Lalatović.

On je dodao da će igrači morati malo da se razigraju, da ono što bude traženo od njih ispunjavaju. „Veoma sam zahtevan kao trener, da zaborave ove prethodne četiri utakmice i da se sada fokusiramo na naredne tri do pauze.

- Igramo u Novom Pazaru, dočekujemo Čukarički pa igramo sa TSC. Nije ni malo lako, da je tako ne bi meni pripalo, takva mi je karijera. Ili ću biti pukovnik ili pokojnik. Verujem u klub Mladost i u ljude u klubu. Volim porodičnu atmosferu, to daje dobre rezultate i verujem u igrački kadar, samo malo da se prodrmaju i da krenemo kako moramo a to je da pobeđujemo”, istakao je Lalatović.

RINA



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar