Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Teška sudbina Marka iz Guče: Saznao da boluje od leukemije pa mu ubrzo preminula supruga, sada se sam brine o dvoje dece

post-title
Foto: Privatna arhiva


Teška sudbina pogodila je Marka Radojičića iz Guče. Prvo je saznao da boluje od leukemije, a samo mesec dana nakon te strašne dijagnoze preminula mu je supruga a on je sam i bolestan ostao sa dvoje dece. Kako bi nastavio dalje sam da se brine o mališanima, neophodno mu je lečenje i pomoć svih nas jer lek nije nimalo jeftin.

Ipak, da nema ljudi dobrog srca, svet odavno ne bi postojao, a to su dokazali markovi drugovi Veljko Dramlić i Filip Protić koji nisu časili časa već su odmah krenuli u prikupljanje neophodnih sredstava.

Hitno potrebna transplantacija

- Našem drugu Marku je potrebna transplantacija koštane srži, te smo mi odlučili da pokrenemo akciju kako bismo skupili novac. Guča je malo mesto i bukvalno svi su se odazvali. Organizovali smo sportske igre i žurku gde smo skupili neverovatnih 1.320.000 dinara. Vest o našoj akciji se proširila pa smo samo dva dana kasnije na računu imali preko dva miliona - rekao je Veljko.

Pomozimo Marku

Veljko je dodao da se Marko trenutno nalazi na početku procesa izlečenja i da će do kraja biti potrebno još puno novca. Ipak, kako kaže, ne sumnja da će se u akciju priključiti mnogi i da će se njihov drug Marko vratiti svojoj dečici potpuno zdrav.

Ukoliko želite da pomognete Marku na njegovom putu do ozdravljenja to možete učiniti donacijom na račun: 200-3313840101913-06

RINA



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar