Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Novi sjaj hotela Lučani (FOTO)

post-title
Foto: Infopress


Posledice ekonomskoj stanja 90 godina doveli su do toga da hotel Lučani koji je izgrađen 1984.godine na neki način izgubi bitku sa vremenom.  Rukovodstvo preduzeća Milan Blagojević odlučilo je da njihov objekta zasija novim sjajem i ponovo zauzme značajno mesto na turističkoj mapi Srbije.

 

Hotel Lučani koji je izgrađen pre četiri decenije u okviru preduzeća Milan Blagojević, nedavno je renoviranjem dela ugostiteljskih prostorija dobio novi sjaj. Ovaj jedinstveni hotel sa dugom tradicijom sad je ponovo savršeno mesto za sve turiste koji žele savršen odmor:

-Nastankom hotela 84 godine koji je izgrađen u Lučanima, sa razvojem fabrike Milan Blagojević, Lučani su bili deo nekog turističkog potencijala ovog dela Srbije.  Posledice ekonomskog stanja koje je pratilo državu od tog vremena 90-ih godina su da se nije radilo ni sa hotelom.  Zahvaljujući sadašnjem vremenu i prosperitetu fabrike Milan Blagojević i generalnom direktoru Predragu Iliću koji je prepoznao potencijal razvoja turizma i vraćanja Lučana u jedan epicentar turizma u opštini i regionu i Srbije, došli smo do konstrukcije restoranskog dela gde imamo u planu razvoj i proširenje smeštajnih delova kapaciteta hotela kako bi mogli tržišno da poslujemo- priča Goran Gavrilović  direktor hotela “Lučani”

Rekonstrukcijom restoranskog dela objekta objekat je doveden na nivo poslovnosti, a u skorijoj budućnosti se razmišlja i o proširenju smeštajnih kapaciteta. Ovaj hotel uz novo ruho već omugućava ali i stvora još bolje uslove za razvoj svih oblika turzima.

– Proširenjem smeštajnog dela soba moći ćemo da doprinesemo razvoju i sportskog turizma, verskog turizma, regionalnog turizma, kongresnog turizma itd. Sa novim gostima doprineli bi  da kažemo i samom objektu ali i mestu Lučani- priča direktor Gavrilović.

Iako je hotel ne  tako davno renoviran, već sada se vide pozitivni efekti. Dosta je novih turista koji dolaze, ali i onih koji bi ovde da proslave svoje najsrećnije trenutke:

-Osetio se veliki rezultat nakon rekonstrukcije objekta, time što smo dobili nove posetioce i goste koji obavaljaju svoja veselja, svadbe, rođendane, ovde kod nas. U prethodnim godinama što se toga tiče bili smo u problemu jer nismo mogli da pariramo drugim objektima. Sada je potpuno druga priča, a očekujemo da ćemo u narednom periodu imati još veće interesovanje za termine obavljanja veselja- rekao je Gavrilović.

Ideja vodilja uprave fabrike Milan Blagojević je da se adaptacijom hotela unapredi poslovanje  i upotpuni ugostiteljsko turistička ponuda. Cilj je da se doprinese i kvalitetnijem životu meštana.

Ono što čini hotel u Lučanima još posebnijim, posebno u vrelim letnjim danima je luskusno opremljen bazen, olimpijskih razmera.

 

Hotel Lučani trenutno raspolaže sa 24 sobe i dva apartmana. U nekom budućem  vremenu u planu je adaptacija i proširenje smeštajnog kapaciteta sa još 12 soba čime će hotel u znatnoj meri biti još privlačniji za turiste, ne samo iz Srbije već i inostranstva.

Infopress



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar