Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



U ponedeljak počinje prodaja sezonskih ulaznica za utakmice KK Borac Mozzart!

post-title
Foto: Mediaportal


U ponedeljak 23. septembra počeće prodaja sezonskih ulaznica za mečeve koje će KK Borac Mozzart odigrati u AdmiralBet ABA ligi i Superligi.

Ono što najviše interesuje zaljubljenike u košarku jeste iznos koji će morati da izdvoje, a isti glasi 6.500 dinara (bez rezervisanog mesta). Gledaoci koji budu želeli da imaju obeleženo mesto u Hali kraj Morave, moraće da plate 8.000 dinara.

Takođe, ljubitelji košarke biće u prilici da kupe i GOLD ulaznice (pored parketa), koje će koštati 25.000 dinara.

Što se tiče đaka, ulaznice sa garantovanim numerisanim mestom koštaće 4.500 dinara, a bez numerisanog mesta 3.500 dinara.

Što se tiče pojedinačnih ulaznica, iste će koštati 500 dinara za gotovo sve utakmice koje KK Borac Mozzart bude igrao u regionalnom takmičenju, osim za mečeve protiv Crvene zvezde Meridianbet i Partizana MozzartBet, koje će iznositi 1.500 dinara.

Đačke ulaznice će koštati 300 dinara, a za mečeve protiv beogradskih večitih rivala 800 dinara (biće u prodaji 150 đačkih karata po svakom meču).

Deca starosti do sedam godina imaće pravo da uđu besplatno na utakmicu, osim na mečeve protiv Crvene zvezde Meridianbet i Partizana Mozzart Bet.

Uz svaku kupljenu sezonsku kartu navijači će dobijati majicu na poklon!

Vlasnici prošlosezonskih ulaznica imaće pravo da zadrže isto numerisano mesto koje su posedovali minule takmičarske godine.

Inače, prodaja sezonskih ulaznica će se obavljati u prostorijama kluba, radnim danima u intervalu od 12:30 do 16:30. Subotom i nedeljom prodaja će se obavljati od 11:00 do 15:00.

KK Borac/Nikola Minović/Đurđe Mečanin



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar