Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Saša Ocokoljić: Odbrana je presudila i donela pobedu

post-title
Foto: Mediaportal


U 2. kolu AdmiralBet ABA lige košarkaši Borca Mozzart imali su priliku da po prvi put u novoj sezoni odigraju utakmicu na domaćem parketu, pred svojim navijačima. Rival je bila Krka iz Novog Mesta, ekipa koja je došla u Čačak sa namerom da pokuša da iznenadi domaćina. Naravno, Borac je uložio silan trud kako bi onemogućio rivala da u tome i uspe. Na koncu susreta, kao uspešniji se pokazao upravo sastav Saše Ocokoljića, koji je posle 40 minuta velike borbe slavio rezultatom 80:71 (17:17; 20:23; 22:18; 21:13).

Saša Ocokoljić, trener Borca Mozzart, ističe da je odbrana bila faktor koji je presudio pobednika.

„Čestitam momcima, bili su tim svih 40 minuta. Odbrana je presudila. Primili smo samo 29 poena u drugom poluvremenu, tako da mislim da je to bio ključ. Krka je atipična ekipa. Došla je ovde rasterećeno, a dosta je pogodila u prvih 20 minuta“, rekao je Ocokoljić.

Zatim, još je dodao.

,,Zahvaljujem se i čačanskoj publici koja nam je pomogla, posebno u poslednjoj četvrtini, da se stabilizujemo i pobedimo važnu utakmicu. Bila je velika presija da se pobedi ovaj meč. Posle svih nedaća, momci izuzetno rade. Već od sledećeg kola izgledaćemo dosta bolje, u to sam siguran“, izjavio je Saša Ocokoljić.

Već u nedelju 6. oktobra čačanski tim će imati novi izazov. Otputovaće u Beograd na megdan ekipi FMP Soccerbet. Taj duel je zakazan za 12:00.

KK Borac/Nikola Minović/Đurđe Mečanin



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar