Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Počinju oktobarske svečanosti u Kulturnom centru Guča

post-title


Povodom proslave Dana ustanove i održavanja Prvog dragačevskog sabora trubača, Kulturni centar opštine Lučani Guča priređuje bogat program tokom oktobra meseca.

Mesec oktobar u Kulturnom centru uvek je ispunjen sadržajima. Cilj je da povodom proslave Dana Kulturnog centra opštine Lučani Guča a u znak sećanja na održavanje Prvog dragačevskog sabora trubača, 14. oktobra 1961. godine, za sugrađane budu obezbeđeni što bolji i kvalitetniji programski sadžaji.

Iz Kulturnog centra pozivaju sve poštovaoce Sabora trubača da se zajedno osvrneu na bogatu tradiciju održavanja najveće trubačke manifestacije, kao i na aktivnosti koje Kulturni centar sprovodi u toku oktobra  meseca.

04. oktobar  u 19:00 h je Otvaranje izložbe ikona i slika Vere Grujović i Cmilje Jaćimoviću holu Kulturnog centra Guča. 8. oktobar u 11:00 h

„Zemlja Dembelija” , predstava za decu. Za 10. oktobar  u 11:00h 

planiran je Jesenji maskenbal na letnjoj   pozornici  Kulturnog centra Guča. 14. oktobara  u 15:30h održače se  Svečanost povodom obeležavanja Dana ustanove i održavanja Prvog dragačevskog sabora trubača na letnja pozornica Kulturnog cenra Guča. 17. Oktobara u  10:00h „Put oko sveta” ,predstava za decu
bioskopska sala Kulturnog centra Guča. 23. oktobar u 10:00h „Cipelice”, predstava za decu u  Domu kulture Lučani. 

25. oktobar  u 19:00 h  biće izvedena pozorišna predstava „U agoniji”, u
bioskopskoj  sala Kulturnog centra Guča. Inače, svi programski su besplatni.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar