Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



SNS Čačak oštro osudio pretnje porodici predsednika Srbije: “Crtanje mete na čelu umobolan čin”

post-title
Foto: Mediaportal


Saopštenje iz Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Čačku prenosimo u celosti:

"Povereništvo Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Čačku čin crtanja mete na čelu sina, brata i oca predsednika Srbije Aleksandra Vučića, smatra umobolnim činom koji zahteva najoštriju osudu. Sve češća pojava ovakvih objava u javnom prostoru poslednjih godina, ukazuje na postojanje detaljnog plana dehumanizacije i javnog linča predsednika Srbije i njegove porodice od strane jednog dela tajkunskih medija i političkih struktura. 

Oni posvećeno rade na tome da legitimno izabranog predsednika i njegovu porodicu prikažu kao samo zlo i novog Hitlera, kako bi im u borbi za povratak na vlast sva sredstva bila dozvoljena, pa i samo ubistvo predsednika.

 Nema nikakve dileme već odavno da oni žele mrtvog Vučića, mada to već neko vreme i ne kriju. 

Setimo se samo nedavne izjave Zdravka Ponoša da niko ne bi ni žalio za mrtvim Vučićem. 

Konstantno podizanja tenzija u društvu i neprestane zapaljive izjave opozicionih političara i njima naklonjenih javnih ličnosti deo su strategije izazivanja građanskih sukoba i nestabilnosti u državi, jer jedino u takvoj atmosferi vide priliku za politički profit. 

Da se radi o jasnoj tendenciji govori neoboriva činjenica da tajkunski mediji(regionalnog karaktera) nikada nisu napisali nijedno slovo kritike prema Kurtiju, Milu Đukanoviću, Bakiru Izetbegoviću ili bilo kom predstavniku Hrvatske države, dok im je Vučić uvek i za sve kriv. Tim pre postaje jasno ko je na pravoj strani i koga treba podržati. 

Pozivamo sve građane Srbije da ne nasedaju na podvale, da budu jedinstveni i da odbiju svaku ideju o bilo kakvom nasilju i sukobima koji bi zemlju doveli u političku nesigurnost i nestabilnost.

Gradski odbor Srpske napredne stranke Čačak

 



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar