Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Saša Ocokljić: Očekuje nas težak duel, moramo da odgovorimo na agresivnost i brzu igru protivnika!

post-title
Foto: KK Borac/Lejča photography


U 3. kolu AdmiralBet ABA lige tabor koji sa klupe predvodi Saša Ocokoljić otputovaće u prestonicu, gde će biti ugošćen od starog poznanika, ekipe FMP Soccerbet (nedelja, 12:00, Arena 3 premium).

Saša Ocokoljić, trener čačanske ekipe, apostrofira značaj pobede u susretu sa Krkom.

,,Što se tiče utakmice sa Krkom, bitna pobeda za nas. Prva utakmica kod kuće uvek nosi određeni pritisak, tako da sam zadovoljan trijumfom i verujem da će nam koristiti što se tiče samopouzdanja”, kazao je strateg Borca Mozzart.

Za narednog protivnika ima samo reči hvale.

,,FMP je ove godine napravio izuzetno kvalitetan sastav i kandidat je za visok plasman. Tim je selektiran za ABA i Ligu šampiona, ima veliki broj jako kvalitetnih igrača na svim pozicijama”, smatra Ocokoljić.

Ali to nije razlog da Borac Mozzart ne pokaže u Železniku koliko zna i ume. A ako bude na svom nivou, ni pobeda nije nemoguća misija.

,,Očekuje nas jako težak duel, moramo biti spremni da odgovorimo na protivnikovu agresivnost i brzu igru, po kojoj je prepoznatljiv. Naravno, sve to moramo uraditi, ukoliko želimo da ostvarimo dobar rezultat. A razume se da nam je to cilj”, dodao je Saša Ocokoljić.

KK Borac/Nikola Minović/Đurđe Mečanin

 



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar