Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Ubedljiva pobeda Čačka 94 na gostovanju u Kragujevcu

post-title
Foto: SPD Radnički Kragujevac


KK SPD Radnički – KK Čačak94 Quantox  61:77

Nakon poraza u prvom kolu od ekipe Vršca,  ekipa Čačka 94 je vredno radila tokom cele nedelje i veoma spremno dočekala susret u Kragujevcu protiv ekipe SPD Radnički. Ekipa Radničkog je slavila na gostujućem terenu u prvom kolu i sigurno je u boljem raspoloženju dočekala ovaj meč. Tim je imao jasan plan za ovaj meč koji su igrači sproveli u delo.

Čačani su kontrolisali meč  od samog početka, a na kraju ispostaviće se bila pobednik u sva 4 perioda.  Utakmica veoma fizički zahtevna, ali za razliku od prethodnog vikenda, tim koji sa klupe vodi Đorđe Mićić je bio fokusiran tokom celog meča i nakon što je razlika otišla na više od 10 razlike, nastavili su u istom ritmu.

Kragujevčani su probali nekoliko puta da se vrate, ali ni pomoć publike nije bila dovoljna da se zaustavi dobra igra gostiju iz Čačka. Najveći utisak pored dobre igre, je da sekipa Čačka 94 meč završila sa debitantima, kadetima Maksićem i Bogdanom Zekavicom na terenu, kao i juniorom Erićem koji je zabeležio i prve poene u seniorskoj košarci, i to za 3 poena.

SPD Radnički: Sharp Demarcus Lee 19, Trunic 5, Janković, Filipović, Marković 5, Vasilić, Marić, Labović 13, Vasiljević 2, Nikolić 5, Dragićević, Dautović 12

Čačak94 Quantox: Osawe 10, Radojičić 15, Grojić 15, Jović 6, Maksić, Kočović 11, Zekavica B., Stojičić 4, Alberton 3, Todorović 7, Dumić 3, Erić 3



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar