Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



PU „Sunce“ dobila značajnu donaciju od predsednika opštine Gornji Milanovac i firme „Mišković“ d.o.o

post-title
Foto: Press služba


Predsednik opštine Gornji Milanovac, Dejan Kovačević ličnom donacijom u saradnji sa firmom “Mišković” d.o.o donirao je Predškolskoj ustanovi „Sunce“ u Gornjem Milanovcu značajne didaktičke materijale i igračke, koji će pomoći deci u učenju i razvijanju kreativnosti. 

– Zaista mi je zadovoljstvo što sam nakon požara koji je zadesio Objekat 3 PU „Sunce“ , ličnom donacijom u saradnji sa firmom “Mišković”, uručio jedan vredan poklon vrtiću. U pitanju su didaktički materijali i igračke u vrednosti od oko 400 hiljada dinara. Nadam se da će ovo mališani koristiti u periodu dok se ne završi novi objekat vrtića, ali i kasnije kada bude završen, moći će da ga dodatno oplemene pored opreme koju će svakako opština obezbediti zajedno sa Ministarstvom prosvete – izjavio je Dejan Kovačević, predsednik opštine Gornji Milanovac.

Maja Milović, direktorka PU „Sunce“ istakla je da će ova donacija doprineti kvalitetnijem radu vaspitača sa decom.

– Jako smo srećni što smo imali to zadovoljstvo da dobijemo ličnu donaciju od strane predsednika opštine, u vidu igračaka i didaktičkog materijala. Ono čemu se deca i vaspitači zajedno raduju jeste upravo to da imaju adekvatan materijal za rad. Sada imamo dovoljno materijala i ja se nadam da ćemo ga preneti i u nov vrtić kada bude izgrađen – rekla je Maja Milović, direktorka PU „Sunce“. 

Ova donacija jako je značajna za decu, jer će uz pomoć dobijenih didaktičkih sredstava i igračaka razvijati određene veštine i sticati znanja na jedan zanimljiv način.

 



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar