Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Goleada kraj Morave i pobeda Poleta nad Omladincem rezulatom 4:3

post-title
Foto: Instagram/FK Omladinac


U utakmici 11. kola Srpske lige Zapad danas su u Čačku na terenu sa veštačkom travu u okviru kompleksa SC Mladost, koplja ukrsitili gradski rivali, ekipe Poleta iz Ljubića i Omladinca iz Zablaća, a nakon prave goleade, pobedu je odneo domaćin i to rezultatom 4:3 (1:0).

Mogli su gledaoci ovog meča da vide mnogo lepih poteza, dinamične i dobre igre, pune intenziteta, rezultatske preokrete i lepe golove.

Poveli su popularni “Grebići” u 27. minutu golom Majstorovića i to je ujedno bio rezultat prvog poluvremena, da bi u drugih 45 minuta bilo viđeno još šest golova. Najpre su gosti iz Zabalaća preokrenuli pogocima Petrovića i Nedeljkovića u 52. i 58. minuttu, da bi domaćin izjednačio u 63. minutu preko Pavlovića.

Samo minut kasnije hladan tuš za domaćina, novi gol i Omladinac ponovo vodi, ovoga puta sa 3:2, a strelac je bio Savić.

Od tog trenutka krenula je ofanziva ekipe Poleta u želji da stingu do izjednačenja, u čemu su uspeli kada su preko Tripkovića postigli gol u 87. minutu. Da bi rezultatski rolerkoster bio potpun potrudio se nekadašnjifudbaler Crvene zvezde Marko Mirić, koji je u 90. minutu postigao gol za velika tri boda Poleta i ogromno slavlje.

Posle 11 odigranih utakmica fudbaleri Poleta su na 10. mestu sa osvojenih 12 bodova, sa druge strane Omladinac ih je osvojio 14, ali se zbog kazne i oduzimanja 9 bodova trenutno nalazi na poslednjem mestu sa pet bodova na svom kontu.

U narednom kolu Omladinac gostuje Zlatiboru, a Polet Metalcu iz Gornjeg Milanovca.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar