Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Ocokoljić nakon sjajnog susreta u Baru: Neverovatna utakmica, volšebno smo izborili produžetak!

post-title
Foto: KK Borac/Lejča photography


U sastavu 5. runde AdmiralBet ABA lige našla se i utakmica dva prijateljska kluba, Mornara-Barsko zlato i Borca Mozzart. Reč je o susretu ekipa iz donjeg doma regionalnog takmičenja. Domaćin je želeo da dođe do prve pobede u sezoni, dok je, s druge strane, gostujući sastav težio da po drugi put oseti slast trijumfa. Na kraju, kao uspešniji se pokazao tim iz grada na Moravi, koji je posle produžetka slavio rezultatom 90:98 (20:17; 18:26; 23:21; 26:23; 3:11).

Saša Ocokoljić, šef struke Borca Mozzart, bio je itekako zadovoljan načinom na koji se okončao susret.

„Neverovatna utakmica! Činilo se da Mornar ima pobedu u rukama, ali smo na volšeban način izborili produžetak. Kasnije smo iskoristili psihološku prednost, pa smo slavili. Što se tiče same utakmice, donekle sam ovo i očekivao. Mornar je najavio ovaj duel kao najbitniji u sezoni, pa je tako i igrao. S druge strane, mi smo u problemu zbog povreda bitnih igrača, što se osetilo. U prvom poluvremenu smo koristili visoke košarkaše, ali smo u drugom dopustili Mornaru da se vrati. Imali smo previše izgubljenih lopti, čak 20. Mogli smo bolje da odigramo“, rekao je Ocokoljić.

Zatim, još je izjavio.

,,Važna pobeda na gostovanju je iza nas. Izborili smo je tako što nismo odustali, a iskoristili smo dobar momenat u produžetku. Bili smo bolji recimo u skoku, imali smo 52 naspram 34 Mornara. Čak šestorica igrača su bili dvocifreni, uz 24 asistencije. Odigrali smo kvalitetno, kako smo se i pripremili. Sve u svemu, zadovoljni idemo iz Bara“, dodao je Saša Ocokoljić.

Naredni izazov Čačani će imati za sedam dana, u nedelju 26. oktobra, kada im u goste stiže Split. Početak susreta planiran je za 16:00.

KK Borac/Nikola Minović/Đurđe Mečanin

 



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar