Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



U izboru Udruženja sportskih novinara Čačka izabrani najbolji sportisti za 2020. godinu (FOTO) (VIDEO)

post-title


Udruženje sportskih novinara grada Čačka organizovalo je danas u Sali Skupštine grada izbor najuspešnijih sportista za 2020.godinu. Po 31. put novinari su odali priznanje najuspešnijim sportistima, a događaj je podržao grad Čačak.

Zapažene rezultate u prošloj godini ostvarili su košarkaši, biciklisti, atletičari i karatisti, kao i mnogi drugi sportisti i sportski radnici. Udruženje sportskih novinara Čačka imalo je težak zadatak da izabere one koji su najviše zavredili priznanja.

Foto: TV Lav plus

,,Teško je napraviti izbor između toliko talentovanih mladih ljudi, ali mislim da smo uspeli da izdvojimo najistaknutije. Nadam se da će ove godine moći i publika da prati sportske događaje sa tribina”, istakao je predsednik Udruženja sportskih novinara Čačka, Predrag Kovačević.

Predrag Kovačević -Foto: TV Lav plus

KK Borac trenutno se takmiči u ABA ligi i niže sportske uspehe na najelitnijem takmičenju u regionu. Posebno priznanje uručeno je mladom treneru Marinoviću, kao i rukovodstvu kluba.

Marko Marinović - Foto: TV Lav plus

,,Cilj nam je da na osnovu ovog uspeha vratimo publiku i sponzore, ali i da nam dođu mladi i talentovani ljudi od kojih će naši treneri stvoriti buduće reprezentativce,” naglasio je predsednik KK Borac, Predrag Pantović.

Predrag Pantović - Foto: TV Lav plus

U godini za nama uprkos specifičnim uslovima u kojima su trenirali i takmičili se, zapažene rezultate ostvarili su i atletičari AK ,,ČAAK”. Osim Ivane Ilić, koja je postavila novi rekord Srbije, priznanja su dobili Ognjen Nikolić i Sanja Đoković.

Savez za školski sport dobio je priznanje za razvoj sportskih aktivnosti među školarcima. ,,OŠ Vuk Karadžić i Gimnazija mogu se pohvaliti uspesima đaka na košarkaškim turnirima, dok su u atletici najuspešniji učenici OŠ Vladislav Petković Dis,” rekao je koordinator Moravičkog okruga za školski sport, Branislav Damljanovski.

Branislav Damljanovski - Foto: TV Lav plus

Oko 120 klubova dobija finansijsku podršku lokalne samouprave, a priznanja su još jedan pokazatelj koliko sportskih talenata ima u gradu na Moravi.

https://www.youtube.com/watch?v=9K-UtzjzNaA


Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar