Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Nakon šest kćerki Goran sa Suvobora dobio je sina, ipak ovom domaćinu i ponosnom ocu život su potpuno promenila ženska deca (FOTO)(VIDEO)

post-title
Foto: RINA


Gornji Milanovac - Za selo Pranjane na Suvoboru kažu da je među najživljim u Srbiji. Mnogo mladih parova odlučuje ovde da ostane i formira porodicu, pa su škola i vrtić iz godine u godinu sve puniji. Pravi primer domaćina koji je na ličnom primeru najbolje pokazao kako se bori sa belom kugom je Goran Milutinović koji iz prvog braka ima troje, a iz drugog četvoro dece. Ono po čemu je poseban, jeste što je nakon šest kćerki dobio sedmo dete - sina. Mada, kako kaže, o tome uopšte nije razmišljao.


- Svi kažu, da nisam stao dok se nije rodio dečak. Oni koji me dobro poznaju znaju da nisam takav, jednostavno to je sudbina da budem bogatiji i srećniji sedam puta od mnogih drugih, ovo bogatstvo ne bih menjao za milione, kaže Goran iz Pranjana.

1678798813_gornji-milanovac-sest-cerki-i-sinm-goran-kristina-fotorina3


Kada se rodio sin slavilo se duboku u noć, mada i ćerkama se jednako obradovao. Ističe gde čeljad nisu besna, ni kuća nije tesna.

- Kako su se ćerke rađale menjale su mi život iz korena, sve poroke koje sam imao ostavio sam zbog njih, smatrajući da treba da im bude uzor i da ih izvedem na pravi put. Jednostavno, kao roditelj smatrao sam da onaj ko ima šest devojčica ne treba da ima loše manire. One se slažu kao velike devojke i uvek su tu da pripaze jedni na druge. Naročito najstarija kćerka koja ide na fakultet, ali i pomaže sve oko najmlađeg brata Lazara sve što treba, priča ovaj ponosni otac.


Velika je podrška supruzi Kristini, koja uprkos velikim obavezama oko četvoro dece sve uspeva da stigne.

- Iskreno, ja kada sam saznala da sam trudna četvrti put, bila sam u šoku. Ne mogu da kažem da je bilo strašno, ali još jedna beba u kući, još jedni grčevi pa rast zubića sve to mi je prolazilo kroz glavu. Kada sam otišla na drugu kontrolu, tu sam saznala da nosim dečaka, u šta ja nisam mogla da verujem. Pitala sam doktora da li je siguran u to što mi priča, samo se nasmejao i klimnuo glavom, priča Kristina.

1678798813_gornji-milanovac-sest-cerki-i-sinm-goran-kristina-fotorina9


Kad su stupili u brak nisu se nadali da će se u zajedničkoj ulozi roditelja ostvariti čak četiri puta, ali su sa velikom radošću prihvatili ovaj dar od Boga. Kada je posle šest kćerki stigao dečak, susreli su se i sa jednim malim "problemčićem".

Sve je išlo spontano, tako da smo se lako navikli, napravili razmeštaj u kući kako bi ga prilagodili deci, jedino gde smo imali problem jeste oko stvari. Imali smo garderoicu samo za devojčice. Onda su krenule pripreme, kupovina stvari za dečaka, pa do krečenja sobe u plavo i svega ostalog, dodala je ona.

RINA



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar