Posle tronedeljne pauze nastavljeno je prvenstvo Triglav lige Srbije. Kadeti Mladosti su pred svojim navijačima ostvarili izuzetno vrednu pobedu savladavši Mladost Veternik iz Novog Sada rezultatom 78:65 (20:4, 17:20, 26:23, 15:18). Ova pobeda je veoma važna jer je ostvarena većom razlikom nego što je zabeležen poraz u prvom kolu u Novom Sadu.

Od samog početka ekipa Aleksandra Bjelića je jasno stavila gostima do znanja da nemaju šta da traže u hali kraj Morave pred oko stotinak gledalaca. Rezultat prve četvrtine (20:4) dovoljno govori sa koliko motiva su Čačani ušli u ovaj meč. Braća Ilići su gospodarili ispod oba koša, dok su Obućina, Zlatanović, Obradović i Kolarević odrađivali posao na spoljnim pozicijama. Pokušavali su Novosađani da uhvate rezultatski priključak, ali su domaćini sve te napade odbijali. Na kraju se stiglo do vredne i zaslužene pobede koja može mnogo značiti u borbi za plasman na finalni turnir.

U narednom kolu kadeti Mladosti gostuju u Kraljevu gde se sastaju sa poslednjeplasiranom Slogom.

MLADOST: Matović, Gemaljević, Majstorović, Kolarević 8, Obradović 15, V. Ilić 9, Vujović 2, Jelušić, Zlatanović 13, Obućina 16, Stevanović i M. Ilić 15.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here