AKVAMEN (3D) (Aquaman, SAD, 2018, 143 min)

U priči o Akvamenu mladi Artur Kari saznaje da je naslednik trona podvodnog kraljevstva Atlantide u koje mora da se vrati i spase svoj narod.

Uloge: Džejson Momoa, Amber Herd, Patrik Vilson, Nikol Kidmen
Režija: Džejms Van

Utorak 15. januar 
Velika sala u 20:00

TAKSI BLUZ (Srbija, 2019, 95 min)

Glavni junak ove priče, Marko, neostvareni dramaturg, godinama radi kao taksista. Jedan naizgled običan dan na poslu pretvoriće se u haos kada se u njegov automobil ušunja dečak Damir, begunac iz doma za nezbrinutu decu, u potrazi za ocem. Njihova vožnja taksijem tokom jedne noći dovešće do niza urnebesnih situacija.

Uloge: Andrija Milošević, Milena Predić, Todor Jovanović, Aleksandra Tomić, Nikola Đuričko, Sergej Trifunović, Boris Milivojević, Boris Komnenić, Nikola Pejaković
Režija: Miroslav Stamatov

Sreda-četvrtak 16-17. januar 
Velika sala u 18:00 i 20:00

SNEŽNA KRALJICA – SVET OGLEDALA (Snezhnaya koroleva. Zazerkale, Rusija, 2018, 80 min) SINHRONIZOVAN

Glavna junakinja, devojčica Gerda, za razliku od svojih roditelja i brata, nema čarobne moći. Jednoga dana, strašni kralj Harald, koji čaroliju vidi kao pretnju „običnim“ ljudima, protera sve čarobnjake, uključujući i Gerdinu porodicu, u Zemlju ogledala. Da bi spasila roditelje i ostale čarobnjake, Gerda će morati da otkrije sopstvene čarobne moći. Jedina osoba koja joj u tome može pomoći je Snežna kraljica.

Režija: Robert Lens, Aleksej Cicilin

Utorak 15. januar 
Velika sala u 16:00

RALF RASTURA INTERNET (Ralph Breaks the Internet, SAD, 2018, 114 min) SINHRONIZOVAN

Negativac iz video igrice Ralf i njegova najbolja drugarica Venelopa fon Gric napuštaju udobnost svog sveta, u pokušaju da spasu njenu igricu, Šećernu groznicu. Potraga ih uvodi ih u očaravajući i uzbudljivi svet interneta. Junakinje virtuelnog sveta su Jes, glavni algoritam i srce i duša vodećeg sajta “BuzzzTube” i Šenk, žestoki vozač iz auto-igrice.

Uloge: Đorđe Marković, Maša Dakić, Mina Sovtić, Jelena Gavrilović, Stefan Buzurović, Srđan Čolič, Ana Štajdohar
Režija: Rič Mur, Fil Džonston

3D – Utorak 15. januar u 18:00
2D – Sreda-četvrtak 16-17. januar u 16:00
Velika sala

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here