U poslednjoj utakmici 12.kola Roda lige Srbije juniori Mladosti su poraženi od Partizana rezultatom 74:86. Uprkos porazu ne može se izuzeti opšti utisak da su Čačani pružili dosta jak otpor lideru i do sada jedinom neporaženom timu u ligi.

Prva četvrtina je protekla u dosta izjednačenoj igri, a Beograđani na mali odmor odlaze sa plus tri pre svega zahvaljujući prevagi u skoku. U drugih deset minuta gostiju pojačavaju tempo, tako da na pauzu odlaze sa dosta ubedljivih 33:45. U nastavku utakmice potpuno druga slika na parketu sportske dvorane Mladost. Domaćini kao da su se oslobodili straha i treme su zaigrali kao preporođeni i stižu do izjednačenja. Sve je u tom periodu bilo jako pozitivno u igri Mladosti. Ipak, u poslednjih deset minuta kvalitet i fizička superiornost gostiju dolaze do potpunog izražaja i na kraju Partizan slavi zasluženu pobedu.

U timu Mladosti bolji od ostalih su bili Dragićević sa 24, Nikolić sa 16 i Radovanović sa 10 postignutih poena. Uprkos porazu Mladost je i dalje na odličnoj šestoj poziciji, a u narednom kolu izabranike Mihaila Šušića očekuje gradski derbi sa ekipom Borca.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here