Odlaskom pomoćnog trenera Radojice Vasića iz Mladosti, koji je pronašao inostrani angažman u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, otvorilo se upražnjeno mesto u stručnom štabu plavo-belih.

foto: FK Mladost

Prema rečima Nenada Milovanovića, bez obzira na to, neće biti previše promena u njegovom stručnom štabu:

– Vasić je otišao u Dubai i tamo će biti pomoćni trener Nenadu Vaniću, koji mu je inače i kum. Naravno, poželeli smo mu svu sreću u daljem radu. Sada imamo upražnjno mesto za jednog trenera u stručnom štabu. Nećemo previše menjati i kombinovati, Goran Stanić i dalje ostaje moj prvi pomoćnik, a Milorad Slavković će umesto uloge trenera golmana biti drugi pomoćnik. Novi trener golmana biće legenda našeg kluba, dugogodišnji golman, Nemanja Krznarić koga nemam potrebe da vam posebno predstavljam. Već smo se poslednja dva-tri meseca tako uklopili i odlično funkcionišemo. Ovom prilikom pohvalio bih rad Slavkovića i Krznarića sa Rosićem, jer se tu vidi veliki napredak kod našeg mladog golmana.

Fudbaleri Mladosti juče su završili prvu fazu priprema u Lučanima, a danas su otputovali u Antaliju gde će boraviti do 8. februara.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here