Ministarstvo odbrane Republike Srbije objavilo je opšti poziv za uvođenje u vojnu evidenciju regruta rođenih 2001. godine, i starijih.

foto: Ministarstvo odbrane/Promo

– Pozivaju se sva lica muškog pola rođena 2001. godine i starijih godišta (1989-2000. god.) koja iz određenih razloga nisu uvedena u vojnu evidenciju, da se jave u Centar Ministarstva odbrane za lokalnu samoupravu Čačak, Ulica Vladike Nikolaja Velimirovića broj 5, radi uvođenja u vojnu evidenciju, navodi se u pozivu.

Uvođenje u vojnu evidenciju vršiće se svakog radnog dana, u periodu od 14. januara do 28. februara 2019. godine, u vremenu od 09.00 – 15.00 časova.

Regrut koji se uvodi u vojnu evidenciju treba da ponese ličnu kartu. Ukoliko je ne poseduje, na uvid poneti drugu javnu ispravu iz koje se može utvrditi identitet, a u inostranstvu – važeću putnu ispravu.

Detaljnije informacije o uvođenju u vojnu evidenciju mogu se naći na sajtu Ministarstva odbrane, gde je omogućeno i preuzimanje Upitnika za uvođenje regruta u vojnu evidenciju i Prijavu podataka o regrutima.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here