Sudeći po prognozi meteorologa, sneg neće prestati da pada ni narednih dana, pa će pokrivač porasti i za nekoliko desetina centimetara!

Za petak se najavljuje oblačno vreme, sa snegom, a posle podne, uveče i tokom noći jače snežne padavine! Beli pokrivač bi trebalo da poraste za dodatnih 15 do 30 centimetara, u pojedinim mestim i do 40 centimetara. Temperature će biti od jutarnja tri stepena ispod nule, dok će najviše dnevne biti do tri stepena Celzijusova.

Prvi dan vikenda nastaviće se uz snežne padavine, naročito u zapadnim i centralnim krajevima, dok se posle podne očekuje prestanak padavina. Najniža temperatura biće minus pet, a najviša dva stepena. Snežni pokrivač bi trebalo da poraste za još desetak centimetara.

Nedelja će početi sa slabim mrazom, a tokom dana biće suvo i nešto toplije. Temperature će biti od minus sedam do sedam stepeni.

Sledeća sedmica počinje uz naoblačenje sa kišom, najpre na severu i zapadu, dok će na planinama padati sneg i duvati jak vetar. Temperatura će biti od jutarnja minus četiri do najviših osam stepeni Celzijusovih.

Za narednih pet dana, do 2. februara, očekuje se pretežno oblačno vreme, mestimično sa kišom i susnežicom, a u brdsko-planinskim predelima sa snegom.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here