Kadeti Mladosti bili su nadomak velikog iznenađenja u utakmici 14. kola Triglav lige Srbije.

Crvena zvezda je posle velike borbe slavila u hali kraj Morave rezultatom 55:60 (14:18, 16:15, 11:7, 14:20). Oko 200 gledalaca je posmatralo neizvesnu i borbenu utakmicu u kojoj je na kraju presudio kvalitet gostiju iz Beograda.

foto: KK Mladost

Ekipa Aleksandra Bjelića se sjajno oduprela jednom od najkvalitetnijih timova u Srbiji. Dugo su kadeti Mladosti imali prednost, ali kako se utakmica bližila kraju, gosti su preuzeli vođstvo pretvorivši ga u trinaestu prvenstvenu pobedu. Posmatrajući statističke parametre, jasno se može videti da je čak 20 izgubljenih lopti domaćih igrača možda bio parametar koji je odlučio pobednika. Ostaje žal za pobedom koja nikako ne bi bila nezaslužena, ali i činjenica da kadeti Mladosti bodove vredne plasmana na finalni turnir moraju potražiti u duelima sa ravnopravnim rivalima.

Uprkos porazu Mladost sa sedam ostvarenih pobeda zauzima odlično peto mesto. U narednom kolu Mladost gostuje u Leskovcu gde se sastaje sa ekipom Actavisa.

Mladost: Majstorović, Nikolić, Gemaljević, Kolarević, Obradović 8, V.Ilić 11, Vujović, Kurtić, Zlatanović 19, Obućina 10, Stevanović i M.Ilić 7.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here