Mladi srpski napadač Uroš Milovanović imao je sjajan debi za U19 tim Levantea koji je sa 2:0 savladao vršnjake iz Alboraje.

Milovanoviću junioru konačno su pristigli potrebni “papiri” pa je nastupio za mladi tim kluba iz Valensije i odmah se upisao u strelce.

“Imali smo gol prednosti, ali trener mi je ukazao šansu u 80 minutu susreta. Posle samo 120 sekundi, nakon solo akcije, uspeo sam da se upišem u strelce i postavim konačan rezultat od 2:0. Bitno je da su se tehničke formalnosti sredile i sad ću sa još većim žarom da treniram i nametnem se za U19 i ‘B’ sastav Levantea”, kaže za Mozzart Sport Uroš Milovanović.

Sin poznatog fudbalera, sad menadžera Gorana Milovanovića, u novembru minule godine napunio je osamnaest godina i odmah je parafirao ugovor sa Levanteom. Pre toga u igri su bili Valensija i Dortmund, ali se mladi fudbaler, u dogovoru sa porodicom, opredelio za Levante.

Uroš je na pravom putu da se ponovo nametne selektoru srpske reprezentacije U 19 Nenadu Sakiću čiju navalu predvodi igrač Fjorentine Dušan Vlahović.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here