SVI ZNAJU (Todos lo saben, Španija, Francuska, Italija, 2018, 132 min, drama)

Lora putuje sa porodicom iz Buenos Ajresa u rodni grad u Španiji na sestrino venčanje. Usred veselog porodičnog okupljanja i proslave, njena starija ćerka biva kidnapovana. U teškim danima koji slede rastu tenzije među članovima porodice i poznanicima, a duboko čuvane tajne izlaze na videlo.

Uloge: Penelope Kruz, Havijer Bardem, Rakardo Darin
Režija: Asgar Farhadi

Sreda-četvrtak 30-31. januar 
Velika sala u 20:30

MERI POPINS (Mary Poppins Returns, V. Britanija, 2018, 130 min, komedija)

U depresivnoj eri Londona, sada odrasle Džejn i Majkl Benks, zajedno sa troje Majklove dece, posetiće zagonetna Meri Popins. Ona će zahvaljujući jedinstvenim, magičnim moćima i uz pomoć svog prijatelja Džeka pomoći ovoj porodici da ponovo otkrije radost koja je vremenom nestala iz njihovih života.

Uloge: Emili Blant, Lin-Manuel Miranda, Meril Strip, Ben Višou
Režija: Rob Maršal

Sreda-četvrtak 30-31. januar 
Velika sala u 18:00

ALADIN I LETEĆI ĆILIM (Hodja fra Pjort, Danska, 2018, 81 min, animirani) SINHRONIZOVAN

Na fantastičnom letećem tepihu Aladin sa svojom vernom prijateljicom kozom Rajkom leti prema suncu, u sultanov grad Peto. Tamo će sresti Esmeraldu, lepu i pametnu devojčicu koja poznaje sve zamke velikog grada. Velika avantura je na pomolu.

Uloge: Peđa Damnjanović, Miomira Dragićević, Marko Dolaš, Alek Rodić, Ana Mirović, Ognjen Drenjanin, Jovana Cavnić, Đorđe Simić, Milan Zoričić, Simona Ćirović, Ivan Ivanov, Zoran Stojić
Režija: Karsten Kilerih

Sreda-četvrtak 30-31. januar i petak 1. februar
Velika sala u 16:00

TAKSI BLUZ (Srbija, 2019, 95 min, komedija)

Glavni junak ove priče, Marko, neostvareni dramaturg, godinama radi kao taksista. Jedan naizgled običan dan na poslu pretvoriće se u haos kada se u njegov automobil ušunja dečak Damir, begunac iz doma za nezbrinutu decu, u potrazi za ocem. Njihova vožnja taksijem tokom jedne noći dovešće do niza urnebesnih situacija.

Uloge: Andrija Milošević, Milena Predić, Todor Jovanović, Aleksandra Tomić, Nikola Đuričko, Sergej Trifunović, Boris Milivojević, Boris Komnenić, Nikola Pejaković
Režija: Miroslav Stamatov

Petak 01. februar 
Velika sala u 18:00 i 20:00

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here