U našu redakciju stiglo je saopštenje Grupe građana “Dr Aleksandar Radojević – za napredniji Čačak” koje prenosimo u celosti:

Svi smo cvedoci da građani protestnom šetnjom izražavaju svoje nezadovoljstvo vlašću u državi, a i u Čačku. Mnogo je razloga za naše nezadovoljstvo: medijski mrak, politički progoni i ubistva, urušavanje institucija, kršenje zakona zarad partijskih, ličnih i familijarnih interesa , postavljanje nestručnih kadrova, skoro nemogući uslovi za lečenje,…To ima za posledicu veliki jaz između nekolicine bogatih i i ogromne većine siromašnih gde se život sveo na so i hleb i plaćanje računa da nam izvršitelji ne bi pokupili i ono malo sitorinje što je ostalo….Mi ne živimo, mi preživljavamo.

Dahije su se previše osilile, komadaju državu na posede, samo gledaju sebe i svoje…

Da smo razumeli poruku građana i mladih ljudi koji su organizatori protesta, pokazali smo tako što kao građani zajedno sa njima šetamo. Kada narod zove, tu smo, a razlike i politička razmimoilaženja ostavljamo po strani. Protesti su svakako demonstacija dostojanstva i preostale svesti našeg naroda. Zato šetajmo jedni pored drugih , bez straha, jer “nas je ipak više”.

Vidimo se i ovaj petak u 18 časova, da vratimo sebi dostojanstvo i izborimo se za zemlju koju su nam preci ostavili i koju ćemo deci sačuvati.

Vidimo se kod Stepe!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here