Neđeljko Đurović (28), osumnjičen da je u nedelju ujutru ubio mladića Miloša Mileusnića, ima čak devet prekršajnih prijava u svom dosijeu.

Đurović je u svom rodnom gradu već godinama poznat kao mladić koji krši zakon, a odlazak kod prekršajnog sudije nije mu stran. Sa svojih 28 godina Đurović je kod prekršajnog sudije završio čak devet puta i to zbog različitih prekršaja – od remećenja javnog reda i mira do prebrze vožnje.

Osumnjičeni za ubistvo mladića iz Čačka većinu svojih kazni nije plaćao, a mnoge od njih su zastarele.

– Prvi susret Đurovića sa prekršajnim sudijom bio je 2013. godine zbog prekršaja u vožnji. On je tada kažnjen novčanom kaznom plus šest kaznenih poena i tri meseca zabrane upravljanja motornim vozilom. On to nije platio – kaže izvor.

Tek nekoliko meseci kasnije prilikom legitimacije on nije imao ličnu kartu te je i zbog toga završio kod prekršajnog sudije. I tu je kažnjen novčano, međutim, kako iznos nije platio, došlo je do zastare.

– Već 2016. on je učinio novi prekršaj – kaže izvor iz policije.

Godina 2018. godina bila je turbulentna za njega.

– On se ponovo nije javio nadležnom teritorijalnom organu radi dobijanja odobrenja za boravak u inostranstvu duže od šest meseci. Vređao je službeno lice u vršenju dužnosti, nije hteo da da ličnu kartu, a vozio je ponovo brzo – kaže izvor.

Prema njegovim rečima, sve ovo dešavalo se u razmaku od mesec, dva, a kazne koje je dobijao bile su novčane. Od marta do avgusta prethodne godine učinio je čak četiri prekršaja i kažnjen je sa 37.000 dinara i ništa od toga nije platio.

Nekoliko meseci od poslednjeg prekršaja on je počinio gnusno krivično delo – nožem je u Beogradu iz čista mira, navodno nezadovoljan svojim životom, izbo Miloša Mileusnića u Ulici Dimitrija Tucovića. On je nakon hapšenja priznao krivično delo koje mu se stavlja na teret, međutim, kada se suočio sa tužiocem on je promenio iskaz. On je negirao pred tužilaštvom da je ubio studenta iz Čačka. Negirao je da ima ikakve veze sa zločinom, a tvrdio je i da u vreme ubistva nije bio u Ulici Dimitrija Tucovića.

Neđeljko Đurović, koji je uhapšen zbog sumnje da je ubio Miloša Mileusnića u nedelju ujutru, odranije je poznat policiji. Njemu je 2017. godine bila izrečena zabrana prilaska zato što je pretukao rođenu majku!

Kurir

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here