Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u četvrtak uveče započinje kampanju pod nazivom “Budućnost Srbije”.

Vučić će u narednih mesec dana obići svih 29 okruga i građanima podnositi izveštaje šta je sve u proteklim godinama urađeno.

– Kampanja “Budućnost Srbije” započeće od Vranja, Bujanovca, Preševa, Vladičinog Hana i drugih mesta na jugu Srbije. Sledeći na redu je Južnobanatski okrug, dakle Pančevo, Vršac i ostali gradovi… – otkriva izvor iz Predsedništva.

Kako je rečeno, predsednik Vučić želi da na ovaj način položi račune građanima, ali i da se na terenu uveri šta je sve, kako i koliko u Srbiji urađeno u od 2012. godine do danas.

Komentarišući saznanja, Dejan Vuk Stanković kaže da je ovo prvi ozbiljan nagoveštaj da bi do vanrednih  parlamentararnih izbora u Srbiji uskoro moglo da dođe.

– Osporavanje Vučićeve politike su sve intenzivnije i organizovanije. Zato je bolje pitati građane šta misle o svemu. Konačna odluka o tome da li će biti izbora biće doneta verovatno za koju nedelju, ali ovaj Vučićev potez sa organizovanjem kampanje “Budućnost Srbije” može se shvatiti kao naznaka mogućnosti vanrednih izbora. Vučić se nikad nije plašio naroda. Uvek je hteo politiku “čistih računa” između građana i vlasti – zaključuje Stanković.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here