Miljan Radisavljević je jedan od najzaslužnijih igrača za plasman KK Čačak 94 u Prvu mušku regionalnu ligu (Zapad), poznatiju kao Prvu srpsku ligu. Čačanski klub i Miljan imali su velike ambicije u novoj sezoni, ali se Radisavljević povredio već u drugom kolu protiv Kosjerića. Operacija je bila neminovna.

“Evo, nedavno sam operisan na KCS. Intervencija je obavljena na prednjim ukrštenim ligamentima. Sve je proteklo u najboljem redu i sad me očekuje oporavak, fizikalne terapije i nadam se uspešan povratak na parket”, kaže Radisavljević.

Miljan ističe da veliku zahvalnost duguje svom klubu, ali i mnogim pojedincima, koji su mu se našli u teškim trenucima.

“Trener Čačka 94 Zoran Stefanović i saigrači me zovu svaki dan. Takođe, puno su mi pomogli treneri iz Fenrbahčea, najtrofejniji košarkaški stručnjak Evrope Željko Obradović, asistent Vlade Androić…obilazi me trener iz Mege Bojan Ljibojević i mnogi drugi. Hvala svima”, konstatuje Radisavljević koji jedva čeka povratak u Čačak, gde očekuje treću prinovu i proširenje porodice.

Da podsetimo, Miljan Radisavljević je dete Borca. Prošao je sve mlađe kategorije čačanskog kluba, gde je bio među najperspektivnijim igračima. Predvodio je kao kapiten kadete i juniore u velikim pohodima. Veoma mlad je debitovao za prvi tim sa svega 16 godina, a veliku zahvalnost za to duguje trenerima Rašku Bojiću i Milovanu Stepandiću, koji su mu pružili šansu.

Uvek je važio za veoma nepredvidivog igrača, jako kreativnog. Svojim lucidnim asistencijama uvek je iznalazio rešenje u nemogućim situacijama. Takođe, kroz čitavu karijeru ga je krasio izuzetan šut, kao i sjajan prodor. Inostranu karijeru gradio je u Bugarskoj, Makedoniji, Bosni, Crnoj Gori, Slovačkoj.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here