Čelnici Novog Pazara su po drugi put u svojoj bogatoj istoriji angažovali Neška Milovanovića kao prvog trenera. Mlađi od braće Milovanović je prvi put na klupu Pazaraca seo 2017. godine kad je takođe imao delikatan zadatak. I sada Neško će pokušati da sačuva ekipu u Prvoj ligi Srbije.

foto: Mozzart sport

“Novi Pazar je fudbalski grad, klub predvode zaljubljenici u fudbal, a klub im je svetinja. Igrači Novog Pazara moraju da budu svesni ko je sve nosio ovaj dres, ko je bio kapiten kluba…Nije ovo nemoguća misija, Pazar može i mora da ostane u društvu prvoligaša. To je zadatak koji je postavljen pred nas”, kaže za Mozzart Sport Čačanin Neško Milovanović.

Pazar je poslednji na tabeli. Ima sedam bodova i veoma težak zadatak je pred vama.

“Nikad se nisam plašio izazova. Kad sam zaključio igračku karijeru vodio sam mnoge timove u Srbiji, Polet Ljubić, milanovački Metalac, lučansku Mladost, kragujevački Radnički, Radnik iz Surdulice, Vršac…Nigde i nikad nije bilo lako.Večeras ponovo preuzimam Novi Pazar sa namerom da ostvarimo cilj. Situacija će biti jasnija danas kad stignem u klub”, zaključio je optimistički trener Neško Milovanović koji je tokom igračke karijere nastupao za Borac, Milicionar, Obilić, Radnički, Baltimor, Šangaj, Levski, Lokomotivu…Sa bugarskim klubovima postao je šampion naših suseda.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here