U okviru odloženog 25. kola KLS lige košarkaši Borca će ugostiti ekipu Dunava iz Starih Banovaca (ponedeljak, 19 časova).

Ovaj meč dolazi nakon prilično neočekivanog poraza čačanskog tima u Valjevu od Metalca (81:70). Bio je ovo tek drugi negativan rezultat Čačana u dosadašnjem delu šampionata. Takođe, na taj način je prekinut niz trijumfa u domaćem prvenstvu. Bez obzira na to, Borac i dalje suvereno vlada KLS ligom.

Član stručnog štaba Miroslav Milić smatra da je mali pad u igri Borca prirodan sled događaja zbog veoma naporne sezone.

,,U Valjevu smo pretrpeli poraz koji je mnoge iznenadio. Međutim, ako se ima u vidu da je sezona veoma duga i naporna, moralo je da dođe do manjeg pada u igri. Ipak, ne želim da umanjujem značaj pobede Metalca, potpuno je zaslužena“.

Neće proći ni dva dana, a igrači Borca će morati ponovo na parket.

,,U duelu protiv Dunava postoji imperativ pobede. Želja nam je da sačuvamo prvo mesto u KLS ligi, da ne bi komplikovali situaciju“, rekao je Milić, pa nastavio. ,,Borac je kvalitetniji sastav od Dunava, tako da trijumf ne bi trebalo dovoditi u pitanje. Doduše, i gosti imaju svoju računicu. Zbog toga ćemo morati da se dobro pomučimo u ponedeljak veče. Ipak, uz pomoć naše publike verujem da je pobeda izvesna“.

Milić još dodaje.

,,Čim arhiviramo meč protiv Dunava okrećemo se utakmici Kupa protiv Mega Bemaksa. Cilj nam je da se u Nišu pokažemo u što boljem svetlu“, zaključio je Miroslav Milić.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here