Juniori Mladosti su ubedljivo savladali Actavis iz Leskovca rezultatom 89:52 (25:11, 16:19, 27:10, 21:12). Tako su Čačani u potpunosti opravdali ulogu favorita i zasluženo stigli do devetog trijumfa u sezoni.

Mladost je odlično otvorila meč i veoma brzo stigla do dvocifrene prednosti. Posle prvih deset minuta na semaforu je stajalo 25:11. Uporni i korektni gosti iz Leskovca uzvraćaju donekle u drugom periodu koji rešavaju u svoju korist rezultatom 16:19. U nastavku utakmice na parketu sportske dvorane Mladost postoji samo jedan tim. Prednost juniora Mladosti raste iz minuta u minut, da bi u jednom trenutku iznosila čitavih 40 poena. Trener Šušić koristi priliku i ukazuje šansu svim igračima, ali tempo igre ne opada. Na kraju zaslužena i više nego ubedljiva pobeda Mladosti, koja je još jednom potvrdila da do sada ostvareni rezultati nisu slučajni.

MLADOST: Adžemović 3, Radovanović 17, Lazarević 15, Nikolić 9, Krunić, Despotović 3, Dragićević 16, Kovačević 4, Stojanović 8, Starčević 6, pavićević 9 i Savić.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here