Srpski pokret Dveri saopštio je da, s obzirom da Miladin Ševarlić ne prihvata odluku Predsedništva Dveri da se napuštaju sve skupštine od republičkog do lokalnog nivoa do ispunjenja zahteva narodnih protesta protiv vlasti “1 od 5 miliona” i želi da učestvuje u radu Skupštine, dalje ne mogu delovati u okviru jedinstvenog poslaničkog kluba.

foto: N1

“Poslanička grupa Srpskog pokreta Dveri zahvaljuje se prof. dr Miladinu Ševarliću, nestranačkom narodnom poslaniku, na dosadašnjoj saradnji u okviru poslaničkog kluba”, navodi se u saopštenju.

Dodaje se da Dveri ostaju “u potpunosti posvećene potpisu koji je predsednik Dveri Boško Obradović stavio na predlog Sporazuma sa narodom” i ističe da tu neće biti kompromisa ni sa kim”.

“Ovo je trenutak u kome da bismo uspeli moramo biti svi jedinstveni u borbi protiv ove nedemokratske vlasti i svako soliranje i iskakanje za nas je apsolutno neprihvatljivo i neće biti tolerisano. Profesoru Ševarliću želimo sve najbolje i uvek smo tu za svaku saradnju u oblastima sela i poljoprivrede u kojima je on prvorazredni stručnjak”, piše u saopštenju Dveri.

Podsetimo, poslanici okupljeni oko stranaka koje su deo Saveza za Srbiju počeli su, pred početak jedanaestog vanrednog zasedanja Skupštine Srbije, bojkot rada parlamenta.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here