“Biće to moj povratak u Superligu posle četiri godine. Vraćam se sa pozitivnim emocijama, očekujem fenomenalnu atmosferu, pun stadion i pobedu”, rekao je prvotimac crveno-belih.

Novi štoper Crvene zvezde Nemanja Milunović nestrpljivo iščekuje debitantski nastup u crveno-belom dresu. On bi trebalo da stigne već u subotu, kada srpski šampion bude dočekao novosadsku Vojvodinu (16.00) na stadionu Rajko Mitić.

Bivši štoper BATE Borisova dugo nije igrao na srpskim terenima.
“Željno očekujem prvu utakmicu u crveno-belom dresu. Biće to moj povratak u Superligu posle četiri godine. Vraćam se sa pozitivnim emocijama, očekujem fenomenalnu atmosferu, pun stadion i pobedu. Ne treba trošiti reči na najbolje navijače na svetu, uzbuđen sam što ću ovog puta imati fenomenalnu podršku na svojoj strani”, rekao je Milunović.

Na šest pripremnih utakmica na Kipru i u Turskoj srpski šampion je zabeležio isto toliko pobeda.
“Svaki trener ističe da na pripremnim utakmicama rezultati nisu primarni, već da je bitno da se dobro istrčimo, da poradimo na nekim taktičkim stvarima. Važno je i da vidimo greške koje imamo u igri, kako bismo ih otklonili do početka prvenstva. Pored toga, svaki profesionalni fudbaler pristupa svakom meču sa velikom željom da pobedi. Na pripremama nam to dođe kao šlag na tortu, nagrada za svakodnevni naporan rad. Šest pobeda koje su iza nas pokazuju da smo spremni i da samouvereno dočekujemo prolećni deo prvenstva”.

Na pripremama Milunović je imao prilike da igra u paru sa oba štopera, sa Savićem i Babićem.
“Fantastično se slažemo sva trojica, komunikacija nam je odlična. Velika je prednost na terenu to što pričamo svi isti jezik. Za sad sve funkcioniše odlično, uveren sam da će tako biti i na superligaškim utakmicama”.

Milunović je na Marakanu stigao u decembru prošle godine i odlično se uklopio sa novim saigračima.
“Kada dolaziš u novu sredinu uvek razmišljaš kako će da te prihvate i kako će proći proces adaptacije, posebno na način igre koji novi trener traži. Posle nešto više od mesec dana rada sa ekipom mogu da kažem da sam se odlično uklopio, momci su me vrhunski prihvatili. Osim toga, već sam upoznao sistem igre, znam šta trener i ekipa očekuju od mene. To se videlo i na prijateljskim utakmicama, odlično smo funkcionisali”, poručio je Milunović.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here