U organizaciji Biciklističkog saveza Srbije održan je kamp za reprezentativne kandidate u Šušnju kod Bara u vremenu od 02-16. februara. Na pripremama su bili i biciklisti Borca, seniori Marko Danilović, Stefan Stefanović, Jovan Rajković i Stefan Sretenović, juniori Dejan Milošević i Jovan Đumić i kadet Dejan Cogoljević.

Program rada je ispunjen u potpunosti, jer su vremenski uslovi bili veoma dobri za ovaj deo godine, tako da je napravljena dobra baza za dalji rad. Deo troškova borčevih biciklista snosio je biciklistički savez Srbija, a deo klub.

Seniore očekuju prvi reprezentativni nastupi na trkama u Turskoj krajem marta meseca u okviru Euro toura na kojima će se pokušati osvajati neophodni bodovi za ispunjenje Olimpijske norme. Pored toga ove godine održavaju se Evropske igre u junu mesecu u Belorusiji-Minsk.

Juniori će imati veoma bogat program međunarodnih takmičenja, a najbolje očekuju nastupi na Evropskom i Svetskom prvenstvu u avgustu i septembru mesecu.

Kadetima ove godine najvažnije takmičenje je Evropski festival mladih- EYOF, koji se održava u Azerbejdžanu-Baku u avgustu mesecu.

U svim uzrasnim kategorijama Borac ima svoje reprezentativne kandidate i očekuje se da oni uzmu učešća na najvećim svetskim smotrama sporta.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here