Saopštenje Informativne službe GO SNS Čačak koje prenosimo u celosti:

– Srpska napredna stranka najoštrije osuđuje napad na novinara portala Epicentar press Milenu Gavrilović, kao i koordinirane uvrede i prozovke na račun drugih medija tokom protesta opozicije.

Opozicija u Čačku ima manir da sve medije koji im nisu po volji prozivaju, vređaju i ponižavaju. To rade kako bi na njih izvršili pritisak i zastrašili ih. Takozvani borci za slobodu medija su zapravo najveći cenzori i nedemokrate, baš onakvi kakav je i njihov gazda Dragan Đilas.

Huškanje građana na prozivanje i vređanje novinara od strane akriviste Dveri Radiše Ćerimana nije nikakvo iznenađenje, imao je od koga da nauči da se ponaša primitivno, nekulturno i bahato. Mediji u našem gradu rade potpuno slobodno i nezavisno. Čak i oni koji se bave svakodnevnim proganjanjem i satanizovanjem funkcionera naše stranke, nikada nisu doživeli bilo kakav pritisak i neprijatnosti. I kada smo kritikovali pojedine medije, to smo radili javno, nismo huškali masu na ljude i prepadali ih na ulici. U tome je razlika između nas i bahatih poslušnika Dragana Đilasa i njegovog pijuna Boška Obradovića.

Neprijatni događaji sa poslednjeg protesta opozicije samo su još jedan pokazatelj licemerja i besmisla neostvarenih i frustriranih političara, navodi se u saopštenju.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here